Kolekcja Anielska Jest 61 produktów.

19,00 zł W magazynie

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Ręcznie robiona różnokolorowa bransoletka. Jest ozdobiona koralikami ze szkła. Autorka włożyła w tworzenie jej wiele czasu i serca. Dlatego na pewno przyniesie wiele szczęścia każdemu kto będzie ją nosił

29,00 zł W magazynie

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Ręcznie robiona bransoletka w granatowym kolorze. Jest ozdobiona różowymi i fioletowymi kryształkami. Autorka włożyła w tworzenie jej wiele czasu i serca. Dlatego na pewno przyniesie wiele szczęścia każdemu kto będzie ją nosił. Obwód bransoletki: 17-18 cm

95,00 zł W magazynie

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Przepiękne bransoletki z kamieni szlachetnych od Art Zone Concept. W zestawie znajdują się trzy bransoletki: dwie z jadeitu oraz jedna z muszli. Będą wyglądać wspaniale z każdą kreacją.   Każda kobieta która otrzyma w prezencie taki zestaw z pewnością będzie zachwycona!

W magazynie
    59,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Ręcznie robiony pasek w różowym kolorze, ozdobiony koralikami i kryształkami w pasujących do materiału odcieniach różu i fioletu. Jak przystało na produkt typu handmade - pasek jest oryginalny i jedyny w swoim rodzaju.   Długość (bez pasków do związania): 70 cm Długość (z paskami): 150 cm...

39,00 zł W magazynie

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Naszyjnik wykonany z koralików wielkości 5 mm w kolorach fioletowym i białym oraz fioletowego chwosta o długości 7 cm. Długość naszyjnika w pozycji wiszącej to około 50 cm.

W magazynie
    39,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL.: 607-88-98-52, e-mail: d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Naszyjnik wykonany z koralików wielkości 2 mm i 5 mm w kolorach srebrnym, czarnym i srebrnym oraz czarnego chwosta o długości 7 cm. Długość naszyjnika w pozycji wiszącej to około 50 cm.

50,00 zł W magazynie

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Piękny i niezwykle oryginalny, niebieski naszyjnik. Składa się z koralików, oraz srebrnego drucika. Będzie pięknie wyglądał z każdą kreacją. Naszyjnik ma wymiary: 7 cm na 5 cm. Długość: 60 cm. Autorka włożyła w tworzenie go wiele czasu i serca. Dlatego na pewno przyniosą wiele szczęścia każdemu...

39,00 zł W magazynie

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Ręcznie robiona bransoletka w bursztynowo-brązowym kolorze. Autorka włożyła w tworzenie jej wiele czasu i serca. Dlatego na pewno przyniesie wiele szczęścia każdemu kto będzie ją nosił. Obwód bransoletki: 19-20 cm Szerokość: 2,5 cm