Najczęściej kupowane

Producenci

Dostawcy

Brak dostawców

15,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL.: 607-88-98-52, e-mail: d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach spółczesne arboreta leśne mają charakter pięknych parków zachęcających do spacerów i podziwiania drzew oraz innych roślin sprowadzonych z wielu zakątków świata. Zwykle pełnią funkcje naukowe, turystyczne i dydaktyczne.

12,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL.: 607-88-98-52, e-mail: d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Dwoje przyjaciół odkrywa, że rewelacyjny preparat antywirusowy, który ma przynieść amerykańskiej firmie farmaceutycznej krociowe zyski, może powodować niebezpieczne mutacje genetyczne. Autor tej sensacyjnej powieści, pyta o granice ludzkiej ingerencji w prawa natury, a także o odpowiedzialność...

45,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL.: 607-88-98-52, e-mail: d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach rowadziła prekursorskie badania nad sztuką użytkową od przełomu XIX i XX w. po czasy współczesne nadając tej dziedzinie nowe, istotne miejsce w historii sztuki. Jako jedna z pierwszych podejmowała temat polskiego rzemiosła artystycznego, designu, tkaniny artystycznej, biżuterii, ceramiki i szkła...

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Kiedy świat mówi do nas, że "jesteśmy coś warci", dotyka w nas jednej z najgłębszych potrzeb, ale kiedy stawia warunek "jeśli", głęboko rani w nas tę potrzebę. Nieraz nie jesteśmy tego świadomi. Zapominamy o jednej z fundamentalnych i niezaprzeczalnych prawd o naszym życiu: że wartość po prostu...

20,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL.: 607-88-98-52, e-mail: d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Indoktrynacja, manipulacja i warunkowanie umysłu jak rozpoznać i jak zachować zdrowy rozsądek by nie wyprano ci umysłu. Książka którą naprawdę warto poznać.

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Na tomik składają się w całości dwa cykle opowiadań opublikowane przez Stachurę nakładem Czytelnika, "Jeden dzień" z 1962r. oraz "Falując na wietrze" z 1966r.

99,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Rękawice używane w bardzo dobrym stanie. Wykonanie -skóra naturalna, pianka, poliester

39,00 zł UWAGA PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Naszyjnik wykonany z koralików wielkości 2 mm i 5 mm w kolorach granatowo-fioletowych oraz granatowego chwosta o długości 7 cm. Długość naszyjnika w pozycji wiszącej to około 50 cm.