Nowy Bionicle. Przewodnik Makuty po wrzechświecie - Greg Farshtey Zobacz większe

Bionicle. Przewodnik Makuty po wrzechświecie - Greg Farshtey

Używane

Od chwili powstania w 2001 roku, świat zabawek z serii BIONICLE® został wzbogacony o fabułę i tło historyczne, przeobrażając się stopniowo we współczesną mitologię.

Więcej szczegółów

1 Przedmiot

Ostatnie egzemplarze!

18,00 zł brutto

Więcej informacji

Fantastyczne krainy, nieszablonowe postacie, tajemnice, porywająca akcja – wszystko to stało się inspiracją do powstania opowiadań, powieści, filmów, a także tego przewodnika, będącego przekrojowym opisem wydarzeń w świecie BIONICLE z lat 2001 – 2008. Nigdy dotąd niepublikowana mapa wszechświata BIONICLE, zaskakujące informacje oraz wspomnienia samego Makuty Teridaksa czynią z „Przewodnika Makuty po Wszechświecie” pozycję, którą każdy wierny fan serii BIONICLE powinien mieć w swojej kolekcji. Teraz, gdy powstaje nowy rozdział sagi BIONICLE, masz okazję poznać historię, która od lat wzbudza emocje milionów fanów na świecie!