Nowy Akty wiary-Erich Segal Zobacz większe

STAN PRZEDMIOTU ;DB

Więcej szczegółów

1 Przedmiot

UWAGA !!!PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Ostatnie egzemplarze!

20,00 zł brutto

Więcej informacji

Historia trójki młodych ludzi, ukazana na tle nowojorskiego Brooklynu, izraelskich kibuców, nowoczesnej Brazylii i świętych miast: Rzymu i Jerozolimy. Powieść o poszukiwaniu wiary, o zakazanej miłości, o grzechu i zbawieniu. Tim Hogan - porzucony przez ojca, wychowywany przez ciotkę, odnajdzie swój dom w Kościele. Pomimo przyjętych święceń kapłańskich nie będzie w stanie uchronić się przed wielką namiętnością, która rozpali jego duszę. Dan Luria - syn powszechnie szanowanego rabina - zamiast iść w ślady ojca i objąć duchowe przewodnictwo gminy ortodoksyjnych nowojorskich Żydów, złamie jego serce i nie otrzyma przebaczenia. Deborah Luria - wychowywana w pokorze, w imię zakazanej miłości przeciwstawi się rodzinie, wybierając własną drogę do Boga.