Biblia systemu UNIX V - S. Prata, D. Martin

مستخدم

Polecenia i programy użytkowe. Wydawnictwo Oficyna Wydawnicza LT&P Warszawa 1994. Tłumaczenie Mariusz Ostrowski.

مزيد من التفاصيل

1 سلعة

تحذير : آخر عناصر في المخزن

25.00 zł شامل للضريبة

مزيد من المعلومات

Grzbiet książki posiada liczne przetarcia. Rogi książki są pozaginane. Tylna okładka książki jest naderwana. Książka w środku posiada pieczątkę " Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego. Akademia Rolnicza w W-wie. Biblioteka Wydziału Melioracji i Iżynierii Środowiska Nr 1374".

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Forani z siedzibą w Warszawie, ul. Marszałkowska 1, 00-624 Warszawa, KRS 0000420954, NIP 521-363-10-23. Dane przetwarzane są w zakresie prowadzenia wysyłek zakupionych przedmiotów na naszych aukcjach. Masz prawo dostępu, poprawiania swoich danych, a także ich częściowego lub całkowitego usunięcia.