Studnia - G. Filip

Używane

W tej powieści nic nie jest oczywiste.

Więcej szczegółów

1 Przedmiot

Ostatnie egzemplarze!

12,00 zł brutto

Więcej informacji

Młoda kobieta osiąga za granicą sukces w biznesie. Po powrocie z dziećmi do kraju unika ojca, nawiązuje niefortunny romans. Wolna od sentymentów, niechętna roztrząsaniu przeszłości, jednak właśnie w niej odnajduje ważne dla siebie znaki. Ojciec, który czekał na nią dziesięć lat, nie potrafi odbudować zerwanych więzi. Zamiast działać, kreuje rozmaite światy przeżyć, a uczucia kieruje ku świeżo poznanym wnukom, choć właśnie na córce radzi mu się skupić nawiedzająca go tajemnicza postać o niepewnej tożsamości. Czy odmienne modele życiowe przekreślą szansę na zbliżenie się córki i ojca Czy wiadomość z przeszłości zmieni życie obojga Czy można być silnym, będąc jednocześnie słabym Czy pierwiastek męski i żeński dążą do równowagi Czy Polska jest krajem, w którym da się żyć Studnia jest powieścią o potrzebie bliskości i dylematach porozumienia. O tym, że często silne pragnienia sprawiają, że nie robimy nic, żeby osiągnąć cel.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Forani z siedzibą w Warszawie, ul. Marszałkowska 1, 00-624 Warszawa, KRS 0000420954, NIP 521-363-10-23. Dane przetwarzane są w zakresie prowadzenia wysyłek zakupionych przedmiotów na naszych aukcjach. Masz prawo dostępu, poprawiania swoich danych, a także ich częściowego lub całkowitego usunięcia.