Mój wróg, moja miłość - H. Zach

Nowy produkt

Historia pełnej życia nastoletniej dziewczyny, która mimo okupacji niemieckiej czerpie z życia pełnymi garściami.

Więcej szczegółów

1 Przedmiot

Ostatnie egzemplarze!

13,00 zł brutto

Więcej informacji

Autentyczny pamiętnik 16-latki w okupowanej Warszawie. Piękna i szalona Hanka buntuje się przeciwko wojnie, marzy o normalnym życiu, chodzi na tajne komplety i flirtuje z niemieckimi oficerami. To prawdziwy, daleki od stereotypów portret młodej dziewczyny w czasie II wojny światowej.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Forani z siedzibą w Warszawie, ul. Marszałkowska 1, 00-624 Warszawa, KRS 0000420954, NIP 521-363-10-23. Dane przetwarzane są w zakresie prowadzenia wysyłek zakupionych przedmiotów na naszych aukcjach. Masz prawo dostępu, poprawiania swoich danych, a także ich częściowego lub całkowitego usunięcia.