Nieodgadniony - M. Johnson

Nowy produkt

Akademia Ellinghama to elitarna, prywatna szkoła w Vermont, dzieło życia Alberta Ellinghama, miejsce pełne łamigłówek i zagadek, wijących się ścieżek, ogrodów, ukrytych korytarzy i tajemnych przejść. Bo – jak twierdzi jej założyciel – „nauka jest zabawą”.

Więcej szczegółów

1 Przedmiot

Ostatnie egzemplarze!

15,00 zł brutto

Więcej informacji

W 1936 roku, wkrótce po otwarciu Akademii, znikają żona i córka Ellinghama. Jedynym tropem w sprawie jest prześmiewczy list-zagadka, w którym tajemniczy Nieodgadniony podaje sposoby na morderstwo. Porwanie rodziny Ellinghama staje się jedną z największych nierozwikłanych zbrodni w historii USA.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Forani z siedzibą w Warszawie, ul. Marszałkowska 1, 00-624 Warszawa, KRS 0000420954, NIP 521-363-10-23. Dane przetwarzane są w zakresie prowadzenia wysyłek zakupionych przedmiotów na naszych aukcjach. Masz prawo dostępu, poprawiania swoich danych, a także ich częściowego lub całkowitego usunięcia.