Elektronika Jest 3 produktów.

30,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Zestaw telefonów komórkowych,nie posiadamy do nich baterii / ładowarek, nie mamy  możliwości przetestowania czy działają . Nokia 6131 Sony Ericsson J10 Philips 355 Motorola K1 Emporia MaxCom MM560BB    W zestawie same telefony, nie udzielamy gwarancji.

15,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Nowe tusze do drukarki Canon widoczne na zdjęciu.

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Remake klasycznej dwuwymiarowej strzelaniny. Wcielamy się w postać tytułowego komandosa, wyposażonego w niezwykle przydatną mechaniczną rękę. Pokonujemy kolejne plansze, likwidując przeciwników.