Skarby z PRL Jest 3 produktów.

15,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Maskotki z epoki PRL-u wielu z nas mogą zabrać w sentymentalną podróż. W tym wypadku mamy do sprzedania maskotkę  - Żółtą lalkę pochodzącą właśnie z tej epoki. Maskotka ma 25 cm wysokości. Jest używana, w dość dobrym stanie

49,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Kilkanaście numerów „Życia Warszawy” z lat 1963 – 1994. Poza kilkunastoma kompletnymi numerami czasopisma w zestawie znajduje się też wydanie z okazji 50–lecia istnienia „Życia Warszawy”, kilka dodatków „Życie Ekstra” oraz kilka pojedynczych stron z innych numerów gazet.

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach  Lalka stworzona w czasach PRL, jaka służyła do zabawy naszym mamom i babciom, a teraz może posłużyć jako cenna, zabytkowa pamiątka.   Lalka jest zadbana w dobrym stanie. Ma 45 cm wysokości oraz ruchome nogi i ręce. kiedy się ją położy automatycznie zamyka oczy.