Muzyka i film Jest 52 produktów.

5,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Film „Ogniem i mieczem” to ostatnia z adaptacji Trylogii Henryka Sienkiewicza (wcześniej powstał „Pan Wołodyjowski” i „Potop”). Jest to największa i najkosztowniejsza produkcja filmowa w historii polskiej kinematografii.Autorem scenariusza oraz reżyserem filmu, tak jak i wcześniejszych adaptacji...

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Sławna pisarka Daphne Fields (Lindsay Wagner) ulega wypadkowi. W szpitalu wspomina ostatnie lata życia. Straciła najbliższych w pożarze. Nie długo potem dowiedziała się, że jest w ciąży. Jej dziecko urodziło się głuche, więc zapisała się na kurs języka migowego. Tam spotkała nauczyciela,

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Pielgrzymka jubileuszowa Ojca Świętego do miejsc związanych z historią zbawienia, wiodła przez Jordanię, Izrael i tereny administrowane przez Samorząd Palestyński. Idąc śladami patriarchów...

10,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Pielgrzymka odbywała się w dniach od 5 do 17 czerwca 1999. W tym czasie Jan Paweł II odwiedził 23 miejscowości: Gdańsk, Sopot, Pelplin, Elbląg, Licheń, Bydgoszcz, Toruń

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Kaseta VHS przedstawiająca pielgrzymki Jana Pawła II do Polski. Oryginalne opakowanie.

7,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Beztroskie romansowanie przyprawione jest w filmie Richarda Curtisa śladami goryczy. Co prawda niewielkie to ślady i łatwo usuwalne, ale zawsze. W końcu komedia romantyczna jakąś łezkę wywołać powinna

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Uciekający przed gangsterami bezrobotni muzycy Jerry i Joe przebierają się za kobiety i przyłączają do damskiego zespołu jazzowego. Tam poznają piękną Sugar Kane Kowalczyk.

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach RATUJMY PODWODNE OKOLICE GDYNI-ORŁOWA Ekosystem Zatoki Gdańskiej tworzy różne siedliska życia morskiej flory i fauny. Nawet na tak niewielkim obszarze, w okolicy molo w Gdyni-Orłowie ich zróżnicowanie jest przeogromne.