J'accepte

Nouveaux produits

Biżuteria Il y a 41 produits.

par page
Résultats 1 - 8 sur 41.
  • Aperçu rapide
    39,00 zł UWAGA PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Naszyjnik wykonany z koralików wielkości 2 mm i 5 mm w kolorach granatowo-fioletowych oraz granatowego chwosta o długości 7 cm. Długość naszyjnika w pozycji wiszącej to około 50 cm.

• Aperçu rapide
    39,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Naszyjnik wykonany z koralików wielkości 2 mm i 5 mm w kolorach granatowych,fioletowych,srebrnych  oraz granatowego chwosta o długości 7 cm. Długość naszyjnika w pozycji wiszącej to około 50 cm.

• Aperçu rapide
    25,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Ręcznie robiony naszyjnik w szaro-srebrnym kolorze. Składa się z koralików i kryształków. Od spodu ma filc. Będzie wyglądać wspaniale zarówno z codziennym ubraniem jak i z wieczorową kreacją. Autorka włożyła w tworzenie tej biżuterii wiele czasu i serca. Dlatego na pewno przyniesie wiele szczęścia każdemu kto będzie ją nosił.

25,00 zł Rupture de stock

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach W RAZIE PYTAŃ O PRZEDMIOT PROSZĘ PODAĆ KOD PRODUKTU - B 42Piękne kolczyki w kolorze błękitnym, Będzią wyglądać wspaniale zarówno z codziennym ubraniem jak i z wieczorową kreacjąAutorka włożyła w tworzenie tej biżuterii wiele czasu i serca. Dlatego na pewno przyniesie wiele szczęścia każdemu kto...

Ajouter au panier Détails
    Rupture de stock
  • Aperçu rapide
    60,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach W RAZIE PYTAŃ O PRZEDMIOT PROSZĘ PODAĆ KOD PRODUKTU - B 31Piękny naszyjnik w kolorze czarno-szarym wykonany z sardonyksuBędzie wyglądać wspaniale zarówno z codziennym ubraniem jak i z wieczorową kreacjąAutorka włożyła w tworzenie tej biżuterii wiele czasu i serca. Dlatego na pewno przyniesie wiele...

• Aperçu rapide
    30,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach W RAZIE PYTAŃ O PRZEDMIOT PROSZĘ PODAĆ KOD PRODUKTU - B 27Piękny naszyjnik w kolorze białym.wykonany z kryształu górskiego. Będzie wyglądać wspaniale zarówno z codziennym ubraniem jak i z wieczorową kreacjąAutorka włożyła w tworzenie tej biżuterii wiele czasu i serca. Dlatego na pewno przyniesie...

• Aperçu rapide
    19,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach UWAGA!!! W RAZIE PYTAŃ O PRZEDMIOT PROSZĘ PODAĆ KOD PRODUKTU - B20 Ręcznie robione kolczyki WYMIAR ; 5cm x 3cm Autorka włożyła w tworzenie ich wiele czasu i serca. Dlatego na pewno przyniosą wiele szczęścia każdemu kto będzie ją nosił.

• Aperçu rapide
    39,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL.: 607-88-98-52, e-mail: d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Naszyjnik wykonany z koralików wielkości 2 mm i 5 mm w kolorach srebrnym, czarnym i srebrnym oraz czarnego chwosta o długości 7 cm. Długość naszyjnika w pozycji wiszącej to około 50 cm.

Résultats 1 - 8 sur 41.