وصل حديثاً

Odzież, obuwie, dodatki هناك 3 منتجات

اظهار 1 - 3 من 3 العناصر
  • نظرة سريعة
    99.00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Rękawice używane w bardzo dobrym stanie. Wykonanie -skóra naturalna, pianka, poliester

99.00 zł
  • نظرة سريعة
    59.00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Ręcznie robiony pasek w różowym kolorze, ozdobiony koralikami i kryształkami w pasujących do materiału odcieniach różu i fioletu. Jak przystało na produkt typu handmade - pasek jest oryginalny i jedyny w swoim rodzaju.   Długość (bez pasków do związania): 70 cm Długość (z paskami): 150 cm...

59.00 zł
  • نظرة سريعة
    49.00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Pasek do zegarka w klasycznym stylu i w złotym kolorze. Pasujący do większości zegarków. Długość paska można regulować.

49.00 zł
اظهار 1 - 3 من 3 العناصر