Odzież, obuwie, dodatki Jest 4 produktów.

Rękawice używane w bardzo dobrym stanie. Wykonanie -skóra naturalna, pianka, poliester

399,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach KUP I WESPRZYJ PODOPIECZNYCH FUNDACJI FORANI!Torebka "Batycki"skóra lakierowanaStan: Nowa

59,00 zł Oczekiwanie na dostawę

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Ręcznie robiony pasek w różowym kolorze, ozdobiony koralikami i kryształkami w pasujących do materiału odcieniach różu i fioletu. Jak przystało na produkt typu handmade - pasek jest oryginalny i jedyny w swoim rodzaju.   Długość (bez pasków do związania): 70 cm Długość (z paskami): 150 cm...

Dodaj do koszyka Więcej
    Oczekiwanie na dostawę
    49,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Pasek do zegarka w klasycznym stylu i w złotym kolorze. Pasujący do większości zegarków. Długość paska można regulować.