Kolekcja Anielska Jest 58 produktów.

30,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach W RAZIE PYTAŃ O PRZEDMIOT PROSZĘ PODAĆ KOD PRODUKTU - B 27Piękny naszyjnik w kolorze białym.wykonany z kryształu górskiego. Będzie wyglądać wspaniale zarówno z codziennym ubraniem jak i z wieczorową kreacjąAutorka włożyła w tworzenie tej biżuterii wiele czasu i serca. Dlatego na pewno przyniesie...

19,00 zł W magazynie

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Fioletowa broszka stworzona z koralików i kryształków, od spodu pokryta jest filcem. Broszka ma kształt rombu. Wymiary: 9x6bi cm. Autorka włożyła w tworzenie jej wiele czasu i serca. Dlatego na pewno przyniosą wiele szczęścia każdemu kto będzie ją nosił.

75,00 zł Oczekiwanie na dostawę

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Zakładki do książek komplet 4 szt.: na miłość, na spokój, na szczęście, na zdrowie.

Dodaj do koszyka Więcej
    Oczekiwanie na dostawę
    5,00 zł W magazynie

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Nie tylko przybliża Cię do anielskiego grona, ale też przynosi upragnione szczęście. Materiał: szkło, metal, sznurek.

5,00 zł W magazynie

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Mając zawieszkę zawsze przy sobie, spoglądaj na nią w stresujących chwilach, a przyniesie ukojenie. Materiał: szkło, metal, sznurek.

W magazynie
    25,00 zł UWAGA !!! PRZED ZAKUPEM PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE DOSTĘPNOŚCI PRZEDMIOTU Z POWODU JEDNOSTKOWYCH ILOŚCI. KONTAKT TEL 607-88-98-52,MAIL;d.szramkowski@fundacjaforani.org

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach W RAZIE PYTAŃ O PRZEDMIOT PROSZĘ PODAĆ KOD PRODUKTU - B 42Piękne kolczyki w kolorze błękitnym, Będzią wyglądać wspaniale zarówno z codziennym ubraniem jak i z wieczorową kreacjąAutorka włożyła w tworzenie tej biżuterii wiele czasu i serca. Dlatego na pewno przyniesie wiele szczęścia każdemu kto...

20,00 zł Oczekiwanie na dostawę

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Torba pełna miłości z naszytym pięknym, czerwonym sercem.  Możecie ją ze sobą zabrać na zakupy, spacer lub gdziekolwiek zechcecie.

Dodaj do koszyka Więcej
    Oczekiwanie na dostawę
    20,00 zł W magazynie

Obudź w sobie Anioła i wesprzyj poszkodowanych w wypadkach Kubek z życzeniami Anielskiego dnia :)  Kubek z obustronnym nadrukiem. Z jednej strony postać anioła z niebieskim serduszkiem, z drugiej napis w kolorze czarnym: 'Anielskiego dnia' Kolory: Biały